Service Laboratorium Benelux

Het laboratorium van Zeller+Gmelin Benelux beschikt over modern testapparatuur om gegevens te meten en het resultaat van uw eindproduct vooraf te testen op de vereiste eigenschappen.

Wij beschikken bijvoorbeeld over afdrukapparatuur van Prufbäu en IGT Reprotest, voorbehandelingapparatuur van Arcotec, UV-drogers van GEW en IST, glansmeter en rheologie meetinstrumenten van BYK en kleurmetrische software en photo-spectraalmeters van XRite.

Wist u dat Zeller+Gmelin momenteel de enige inktproducent is, welke online opereert met de nieuwste XRite software voor al haar vestigingen? Alle Zeller+Gmelin vestigingen hebben wereldwijd toegang tot één kleuren database voor al haar klanten!

Pantone® inktrecepturen kunnen direct op ons laboratorium worden aangevraagd. Ook recepteren wij speciale kleurmodellen voor u, nadat u ons het kleurmodel en drukmateriaal heeft toegestuurd. Wij maken afdrukken op uw drukmateriaal, waarmee wij het resultaat kunnen simuleren die u op de drukpers behaald, waarbij wij rekening houden met uw machineconfiguratie. Denk bijvoorbeeld aan hechting, tape & krasvastheid, densiteit, dekking, glans en matheid, lijm-neutralisatie, lakken, belijmen en lamineren.

Wilt u het mengrecept van een specifieke kleur aanvragen?
Stuur een E-Mail aan ons laboratorium: lab@zeller-gmelin.nl